Vinete umplute cu legume

de CameliaR in Mancaruri de legume, 12 Ian 2019 | 8155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • o mana de mazare congelata
  • 5 bucati de conopida congelata
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 100 g cascaval ras
  • 2 rosii
  • pasta de tomate
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu legume:

Curatam si spalam toate legumele. Morcovii ii dam pe razatoare, taiem ceapa in fasii potrivite, iar ardeiul il taiam in bucati mai maricele. Spalam vinetele. Facem o taiatura pe mijloc la fiecare vanata. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul din interior. Spalam miezul scobim si il taiem in bucati potrivite. Presaram putina sare in fiecare vanata. Intr-o oala punem uleiul. Adaugam ceapa si o calim. Adaugam ardeii, morcovii, miezul de vanata ramas, mazarea, conopida sare si piper. Amestecam. Adaugam 100 ml apa. Punem o lingura de pasta de tomate. Amestecam. Fierbem pana apa scade si obtinem o compozitie solida. Tapetam o tava cu hartie de copt. Asezam vinetele. Ungem fiecare vanata cu pasta de tomate. Umplem vinetele cu compozitia pe care am obtinut-o. Presaram pe fiecare vanata cascaval ras. La final, adaugam pe fiecare vanata feliute de rosii. In 150 ml apa dizolvam 2 linguri de pasta de tomate. Punem amestecul otinut in tava cu vinete. Coacem la 190 grade C aproximativ 45 de minute sau pana vanata este gatita perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute