Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Placa de tocat fata-verso
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Perie de pantofi
Ciocan pentru carne
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:46
de Stella29 1
pe 16.06 la 20:34
de Rocsi 9
pe 15.06 la 19:49
de bucatarasa 1
pe 15.06 la 14:47
pe 15.06 la 14:40
7 comentarii
de gaby_duceag 8
6 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
Caty
Rocsi
Rita Ilies 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
1278 puncte
Rocsi 9
695 puncte
Lau 9
260 puncte
vasimur 4
163 puncte
oanapl 7
139 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...