Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 4 pahare de whisky
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
la 20:34
de Rocsi 9
ieri la 19:49
de bucatarasa 1
ieri la 14:47
ieri la 14:40
ieri la 14:14
5 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
de Bucataras 6
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Rocsi
Aletta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gpspeed 1
irina23 1
Merisor 9
1100 puncte
Caty 2
1096 puncte
Rocsi 9
511 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
RODIMUR 8
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...