Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Veioza OSVINO, LED
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Unghiera BISALUO
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:46
de Stella29 1
ieri la 20:34
de Rocsi 9
pe 15.06 la 19:49
de bucatarasa 1
pe 15.06 la 14:47
pe 15.06 la 14:40
5 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Panacris
vasimur
Aletta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gpspeed 1
irina23 1
Merisor 9
1100 puncte
Caty 2
1096 puncte
Rocsi 9
511 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
RODIMUR 8
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...