Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.09.2013
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...
mai multe
publicat la 26.09.2013
Set de 10 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Termometru cu ecran LCD
Set 3 rafturi de perete
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 18:32
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:46
ieri la 16:26
de Bucataras 6
ieri la 11:59
ieri la 11:18
de gaby_duceag 8
10 comentarii
de oanapl 7
de Catalina L 8
9 comentarii
de - Andreea - 7
7 comentarii
10 voturi
9 voturi
RODIMUR
Caty
vasimur
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu gem
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...