Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Unghiera BISALUO
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 4 pahare de whisky
Taietor de pizza
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
ieri la 22:08
de bucatarasa 1
ieri la 21:27
de Retete_gustoase 1
ieri la 15:31
de Bucataras 6
ieri la 13:13
pe 21.05 la 19:36
1 comentarii
de Constelatialeu 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
-Licurici- 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
xana 1
Ligia34 1
Rocsi 9
1540 puncte
Ksenya 5
1075 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
vasimur 4
227 puncte
Merisor 9
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...