Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Set de 250 forme pentru briose
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Termometru cu ecran LCD
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 22:09
de Constelatialeu 9
la 17:06
de laura_n 7
la 15:59
de Bucataras 6
la 11:52
de gaby_duceag 8
ieri la 18:41
11 comentarii
de oanapl 7
de Catalina L 8
9 comentarii
7 comentarii
de - Andreea - 7
11 voturi
10 voturi
9 voturi
MotanLaOale
vasimur
ROXU 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...