Ancutsa

6

Bucataras
Chef

Ploiesti

Bucataras din 23.05.2016

RETETE714
PRIETENI180
Retete / Peste

Salata de icre de crap

In Crap / Caras la 21 Mar 2021

  Speli icrele, delicat, ajutându-te de două strecurători puse una în alta. Le scurgi bine de apă. Mai departe, freci icrele cu sare grunjoasă. Eu am pus o linguriță la toată cantitatea mea de icre, adică 200 g. Mai bine pui o cantitate mai mică la început...

Peste la tigaie, cu garnitura de cartofi copti

In Peste la 30 Sep 2019

  Mai întâi se pregătesc cartofii, pentru că iau mai mult timp. Aceștia se curăță, se spală, se feliază în jumătăți și se așază într-o tavă cu un strat subțire de ulei (aprox 70 ml), se mai adaugă mirodenii și sare, după gust, dar și apa și...

Peste in crusta de malai prajit, cu mamaliga

In Crap / Caras la 8 Apr 2019

  Se curăță peştele de solzi, se spală și se taie felii. Se sărează peștele şi se tăvălește prin mălaiul cu făina amestecate pe o tavă. Într-o tigaie cu ulei încins, se prăjeşte fiecare bucată întâi cu pielea în jos, iar după ce...

File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

In Crap / Caras la 3 Feb 2019

  Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte. Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde...

Macrou la cuptor

In Peste la 25 Mar 2017

  Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.  Se asaza pestele intr-o tava unsa cu putin ulei, se mai stropesc cu putin ulei, apoi se presara sare, coriandru macinat si cateva foi de dafin. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note...

Peste cu coriandru la cuptor

In Peste la 16 Iun 2016

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.   Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei, apoi se condimenteaza dupa gust. Eu am pus cateva foi de dafin, putina sare si coriandru. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e...

Reteta de primavara cu peste picant

In Peste la 16 Iun 2016

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.   Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Rac

O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]