Peste cu coriandru la cuptor

de Ancutsa in Peste, 16 Iun 2016 | 3363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 macrouri;
  • Ulei;
  • Mirodenii: sare, cateva foi de dafin si coriandru
  • Pentru decor: cateva rosii cherry si cateva felii de lamaie;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu coriandru la cuptor:

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.

 

Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei, apoi se condimenteaza dupa gust. Eu am pus cateva foi de dafin, putina sare si coriandru. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea nu am mai folosit piper, iar lamaie am pus mai putina.

 

Se asaza pestele in tava pe un strat subtire de ulei si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.

 

Se serveste cu felii de lamaie si cateva rosioare cherry.  

 

Pofta Buna!

 

Timp: 30min

Portii: 4

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/04/peste-la-cuptor.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu coriandru la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

17.06.2016, 12:51

dantes 1

18.06.2016, 13:27

Bun!

Ancutsa 1

20.06.2016, 16:49

va multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste fara os in vin