Ardei iuti in otet

de Rocsi in Conserve, 9 Sep 2010 | 7441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castron plin cu ardei iuti rosii si verzi
  • 4 foi de dafin
  • 7-8 boabe de piper
  • 4 linguri de ulei
  • apa
  • otet
  • o lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

ardeii iuti se spala bine si se aseaza ori intr-un borcan ori intr-o sticla mai larga la gura(sticla nu de plastic ci din sticla)

intr-o tigaita se pun frunzele de dafin rupte,sarea,boabele de piper,uleiul, apa si otet si se pun pe foc la fiert.

lasam sa dea cateva clocote.

apoi aceasta zeama fierbinte o turnam peste ardei.

acoperim sticla la gura cu un ciolofan sau cu capac ,daca are, si ii lasam in bucatarie pana a 2a zi cand ii transferam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.09.2010, 10:50

multumesc fetelor..ela pai pune mana si fa tu pentru al tau sot...nadina iti trimit si tie...asa e julie cu ciorbe si sarmalute sunt foarte buni ,mai ales cu o ciorba e fasole...mersi corina..va pup

Bucataras Medi 1

10.09.2010, 13:15

la mine a pus George...............hahaha............

Rocsi 1

10.09.2010, 20:59

ce norocoasa esti medi...as vrea si eu,dac o sa am sot in viata asta,sa ma ajute nu sa faca el tot,ci s afacem impreuna...ce imi plac lucrurile facute in 2...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti pe ata