Ardei iuti in otet

de lia maria in Conserve, 20 Oct 2010 | 10335 vizualizari

 

Conserv in acest mod, de ani de zile, ardeiul iute, este o reteta extreme de simpla si rapida. Ardeii raman fermi si nu sunt prea acri, noua ne plac la nebunie.

 

INGREDIENTE

  • 2kg ardei iute
  • 1L otet de mere cu miere
  • sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Spalam ardeii, le taiem coditele si-i indesam cu grija sa nu-i rupem, in borcanele dinainte spalate. In fiecare borcan, adaugam cate 1 lingurita, rasa, de sare, apoi umplem borcanele cu otetul de mere cu miere. Punem capacele, infiletam, scuturam putin borcanele, sa se dizolve sarea, apoi etichetam si depozitam borcanele in camara. Sunt deliciosi serviti cu ciorbe!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Corinuta 1

20.10.2010, 17:57

bravo Liaarunca cu un borcan si la mineeeee!

lira 1

24.10.2010, 19:49

asa ii pun si eu , doar ca folosesc otet de 9 grade si o lingurita de zahar la fiecare borcan

nadina73 1

26.10.2010, 01:14

ce fin arata super arunca un borcan si peste deal la mine

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida murate cu Pikant fix