Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa

de Oana in Pui, 1 Mai 2009 | 30260 vizualizari

 

Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa
Sunt bune, bune rau! Se pot manca cu o salata dar sunt mai bune cu o maioneza de usturoi, ce ziceti?

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa
  • 2 oua
  • faina
  • 3-4 linguri cu lapte
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • optional boia dulce sau iute
  • pesmet
  • 8 aripioare de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa:

Cum se prepara Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa

Se aleg aripioare mai mari si se taie mai intai pe jumate, apoi se usuca si ele pe un prosop de hartie.

Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la sfarsit se adauga condimenele.

Aripioarele se dau prin aceasta compozitie, se tavalesc prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie ca sa absoarba grasimea in exces.

Serviti alaturi de o salata de rosii sau sos de usturoi. Recomandam si aripioare la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare scazuta cu piept de pui