Bagheta cu mozzarella si masline

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2011 | 4425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 1 ceapa rosie mica
  • 200g masline
  • 200g mozzarella
  • 150g smantana
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta cu mozzarella si masline:

Am taiat bagheta pe lung si apoi fiecare parte in jumatate. Am tocat ceapa rosie foarte marunt si am amestecat cu maslinele fara samburi si mozzarella taiata cubulete, smantana, sarea si piperul.

Toata compozitia a mers uniform peste bucatile de bagheta, si apoi la cuptor pentru 15-20 minute la 200 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta cu mozzarella si masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

slowfoodcuisine 1

26.02.2011, 21:10

Va pastrez cate o portie fiecareia. Sunteti binevenite in casuta mea virtuala!

cismaru_nicoleta 1

26.02.2011, 21:38

Ce rapid si delicios

zaharia_mihaela2005 1

27.02.2011, 02:00

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu ciuperci, branza si ceapa verde