Bezele cu nuca de cocos(Kokosmakronen)

de marieta in Prajituri, 18 Dec 2011 | 12844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri,
  • 150 g zahar,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 200 g nuca de cocos fulgi,
  • forme speciale de napolitana pe care se vor pune bezelele.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu nuca de cocos(Kokosmakronen):

albusurile se bat spuma tare apoi se pune zaharul,se bat in continuare,pana se topeste zaharul,apoi se pune zeama de lamaie.

se pun fulgii de cocos si se amesteca.

se aseaza formele de napolitana in tava si se pune bezeaua cu lingurita pe fiecare.

se da la cuptor la foc mic pana se intaresc.

se lasa la racit apoi se pun la pastrat la loc uscat si racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu nuca de cocos(Kokosmakronen)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bezele