Bilute festive de branza

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 7459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g branza telemea
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • mac
  • paprika.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute festive de branza:

Amestecam bine telemeaua cu maioneza si smantana. Putem baga blenderul ca sa omogenizam compozitia. Dupa ce e gata, formam bilute mici pe care le dam prin marar tocat marunt, paprika si mac.
Sunt aspectuase si absolut delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute festive de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

mena29 1

25.12.2010, 13:42

meosiris 1

03.01.2011, 08:31

Mihaela, la noi aceste bilute au stat 2 zile in frigider...ziua cand le-am facut si ink una si nu s-au uscat deloc. Deci poti sa le faci cu o zi inainte de a fi servite...nu este vreo problema.
Imi cer scuze ca raspund asa de greu!
Va pup dragele mele!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:35

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Merdenele cu branza