Biscuiti aromati cu dovleac

de katty in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 2527 vizualizari

 

Daca vreti sa rontaiti ceva nu foarte dulce la o cafeluta si va place dovleacul sunt numai buni.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina+ptr presarat blatul
  • 80 gr unt topit+pentru uns biscuitii
  • 90 ml lapte batut
  • 200 gr piure de dovleac
  • 1 lingurita condimente(cardamon, scortisoara)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri zahar tos ptr presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati cu dovleac:

Intr-un castron punem  faina, dovleacul, untul topit,laptele batut, condimentele, praful de copt, bicarbonatul. Mixam bine pana obtinem o compozitie fina, nelipicioasa, care se desprinde usor de pe peretii vasului. Presaram putina faina pe un blat de lemn si intindem aluatul cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la grosimea de 3-4 mm. Taiem biscuitii in ce forma dorim, ii ungem cu unt topit si presaram deasupra zahar tos. ASezam biscuitii  intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit aprox 12-15 minute.

TIPS-URI

1

puteti face piureul de dovleac in casa sau puteti sa il cumparati la borcan daca nu aveti timp.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aromati cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:00

miki_a 1

04.01.2016, 10:29

Deliciosi!

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de mere