Biscuiti cu cereale si fructe uscate

de aziz in Prajituri, 28 Mar 2011 | 11528 vizualizari

 

aceasta reteta am scris-o mai demult nici nu stiu de unde si nici de la cine dar daca cineva si-o regaseste ii multumesc din suflet ca este exceptionala

 

INGREDIENTE

  • 110 unt la temp camerei
  • 100 gr zahar
  • 100 gr miere de albine
  • un vf lingurita bicarbonat
  • jumatate lingura praf de copt
  • un ou
  • vanilie
  • o lingura lapte
  • 150 gr faina integrala
  • 130 gr cereale
  • 100 gr alune macinate
  • 250 gr fructe uscate de care doriti(stafide, ananas, prune,caise,banane uscate...)
  • nuci  alune sfarimate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cereale si fructe uscate:

se amesteca ingredientele intr-un castron (fructele uscate le taiati cubulete inainte)va iesi un amestec lipicios pe care il luati cu lingura si-l puneti intr-o tava ; fiecare biluta sau gramajoara trebuie sa fie la distanta de 3 cm una de cealalta. eu am facut o tava asa lipicioasa iar urmatoarea am tavalit fiecare biluta prin fulgi de cerale si au ramas compacte dar ies ceva mai uscate. se dau la cuptor 175-180 grade 10 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cereale si fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

silvae 1

22.04.2011, 13:51

waw, super, m-am saturat de batoane cu cereale sau cereale cu lapte...cred ca toata ziua as rontai la biscuitii astia!!! sigur am sa incerc reteta asta!!!

aziz 1

22.04.2011, 15:46

silvae multumesc de vizita ,incearca-i cu incredere sint minunati,Paste fericit!

adry88 1

02.06.2011, 12:40

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos