Biscuiti diamante

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Noi 2014 | 14462 vizualizari

 

Reteta o am de pe Recette gateau,normal se numesc" Diamante de ciocolata",dar am evitat sa scriu si ciocolata ca lumea sa nu intrebe ''dar ciocolata unde e?'' :p Reteta se afla aici http://www.recette-gateau.eu/diamants-au-chocolat/ Acolo scrie ca ies 40 de biscuiti,eu nu i-am numarat dar 40 nu au fost :))) ci mai putini :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 140 gr unt moale(la temperatura camerei)
  • 1 ou
  • 100 gr zahar pudra
  • 15 gr cacao pudra
  • 50 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti diamante:

Intr-un bol se amesteca untul,zaharul pudra,faina si cacaoa.

Trebuie sa fie o compozitie omogena.

Se ruleaza compozitia in forma de salam de cca 3 cm diametru.(eu l-am ambalat intr-o folie alimentara) si se da la rece cca 1 ora.

Dupa ce a stat la rece se desface de folie si se unge cu oul batut apoi se presara zahar (cristal).

Se portioneaza apoi cu un cutit felii de cca 4-5 ccm si se pun pe o placa de patiserie tapetata cu hartie sulfurizata.

Se pastreaza putin spatiu intre biscuiti ptr a nu se lipi.

Se coc la 180° cca 12-15 minute.

Se pot servi cu un ceai,lapte cafea etc.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti diamante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (33)

jolygina 1

25.11.2014, 01:11

anca_rm 1

25.11.2014, 08:35

arata tare bine

tanyapatap 1

11.12.2014, 20:15

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi cu ciocolata