Bomboane Raffaelo

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 10012 vizualizari

 

“Cei care iubesc bomboanele Raffaello le pot pregati chiar ei cu aceasta reteta usoara si care nu ia timp foarte mult”, spune Alina. Vezi reteta folosita de ea…

 

INGREDIENTE

  • 200 g lapte praf
  • 100 g zahar pudra vanilat
  • un pachet de unt
  • 100 g nuca cocos
  • 2 foi napolitane
  • 200 g migdale intregi prajite
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaelo:

Se mixeaza untul cu zaharul pudra vanilat pana ce obtinem o spuma. Se adauga si laptele praf, nuca de cocos (50 g) si foile de napolitane maruntite bine. Se fac bilute si se pune o migdala inauntru. Se lasa 2-4 ore pentru a se intari. Pofta buna!!!

Antal Alina, Reghin

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaelo" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute cu ness