Briose aperitiv cu legume si bacon

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 8379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pachet legume asortate
  • apa
  • 200 ml lapte
  • bucati de bacon
  • 200 gr faina
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu legume si bacon:

Intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere punem legumele congelate si lasam la fiert cateva minute pana se inmoaie mazarea ca aceasta este cea mai pretentioasa.

Punem legumele la scurs int-o sita si le lasam pana se racesc.

Batem ouale bine, adaugam uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt.

Omogenizam, apoi adaugam baconul taiat cubulete si legumele scurse.

Ungem formele de briose cu putin ulei si le umplem 3/4 cu compozitia. 

Coacem la 180 grade pentru 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu legume si bacon" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu masline si ceapa verde