Briose cu albus, nuca si rahat

de luminita20_2006 in Dulciuri, 20 Oct 2009 | 4196 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe blogul Laurei, am preparat-o si a iesit f buna

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 200 gr zahat
  • 200 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 1 paharnuci + rahat
  • coji de portocala
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu albus, nuca si rahat:

Se bat albusurile spuma cand s-au albit se adauga zaharul in ploaie, continuaidu-se mixarea, dupa ceea faina amestecata cu praful de copt. , Se pune si uleul apoi se amesteca cu o paleta si amesecul de nuci cu rahat.  Formele de briose se ung cu unt si se tapeteaza cu faina. Se dau la cuptor incins 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu albus, nuca si rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

ala_oancea 1

21.10.2009, 11:36

Foarte buna reteta atunci cand iti raman albusuri in plus. Am mai facut si eu tot felul de variante: cu capsuni, nuci, stafide ... ce gasesti prin camara

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose umplute si glazurate