Briose cu cacao, simple si foarte pufoase

de Lorra in Prajituri, 6 Noi 2014 | 24756 vizualizari

 

Aceste Briose cu cacao, simple si foarte pufoase merg de minune alaturi de un pahar cu lapte, dimineata la micul dejun. Sunt perfecte si pentru pachet sau de servit la cafa, alaturi de prieteni dragi
O prajitura cu gust delicios de cacao, aromata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Briose cu cacao, simple si foarte pufoase

  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 150 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50 gr cacao
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf de cutit cu sare
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao, simple si foarte pufoase:

Cum se prepara reteta de Briose cu cacao, simple si foarte pufoase

Se mixeaza ouale cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si uleiul pana devine o crema pufoasa.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si putina sare, apoi se incorporeaza cacaoa si se amesteca bine.

Se pregateste tava pentru briose cu hartie in fiecare forma si se toarna cate 2 linguri din compozitie.

Se coace la foc mediu timp de 25 min.

La final se face testul cu scobitoarea, se scot din tava si se pudreaza cu zahar.

Pofta buna !

O alta reteta adorata de copii este reteta de Negresa pufoasa , dar cred ca si reteta de Briose cu ciocolata ii va incanta la maxim.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai intens se adauga esenta de rom.

2

In compozitie se adauga nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao, simple si foarte pufoase" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si lichior de visine