Briose cu floricele

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 5014 vizualizari

 

Imi place tare mult acest desert,pentru ca-mi permite sa ma joc cu ingredietele asa cum doresc...:))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 50 ml ulei
  • 250 ml iaurt
  • 1 banana
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 1 cana si jumatate de faina
  • 50 g ciocolata taiata bucatele
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu floricele:

Ouale se bat bine,impreuna cu praful de sare,pana isi dubleaza volumul.Adaugam zaharul si vanilia si mixam in continuare. Apoi pe rand uleiul,iaurtul,banana pasata si faina amestecata cu praful de copt.La sfarsit ciocolata bucatele.


Se toarna compozitia in forme si se da la cuptor,la 180 de grade,pentru 30 de minute.

Le-am ornat cu frisca si floricele.

Floricelele le-am facut din ciocolata de casa in care am pus colorant rosu si am taiat cu forma floricelele.Le-am pus la frigider pana au fost gata briosele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu floricele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

18.05.2009, 12:57

Sunt de acord cu dragalasenia!

Miha 1

18.05.2009, 19:53

Iahim,voiam atunci sa fac si niste fluturasi dar n-am gasit forma aia de taiat plastilina.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere