Briose cu nuca de cocos

de Miha in Dulciuri, 26 Mai 2009 | 6621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 ml iaurt
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • 150 g zahar
  • vanilie
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita bobite de ciocolata
  • faina cat sa iasa un aluat ca o smantana mai groasa (cca 2 cani)
  • Pentru umplutura:
  • 150 g lapte condensat cu cacao
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nuca de cocos:

Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand zaharul,iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si vanilia. La sfarsit faina amestecata cu praful de copt.

Cele 2 ingrediente pentru umplutura se amesteca pana totul devine omogen.

Compozitia pentru briose o punem in forme si deasupra punem cate o lingurita din compozitia de cocos.
Se dau la cuptorul incins la 190 de grade si se coc in jur de 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

27.05.2009, 15:38

super reteta

yammy 1

27.05.2009, 17:14

cate retete de muffin's ai...

Miha 1

27.05.2009, 17:27

Yammy,copiilor le plac tare mult,asa ca eu ma conformez.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Ferrero Rocher