Briose cu zmeura

de ionela84 in Prajituri, 6 Aug 2014 | 2794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt briose:
  • 5 oua
  • 200 ml iaurt
  • 100 ml ulei
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
  • 200 g zmeura
  • 200 g zahar
  • 1 praf de sare
  • gem de prune
  • 300 g zmeura pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura:

Mixam ouale cu zaharul si sarea pana se albesc, adaugam iaurtul si mixam bine, apoi uleiul si amestecam bine. Punem faina in ploaie si praful de copt si amestecam bine apoi vanilia

Umplem formele de briose pe 3 sferturi si  punem zmeura. Dam la cuptorul preincalzit (foc mic ) pt cca 20 minute. Ungem fiecare briosa cu gemul de prune (al meu era caldut si proaspat facut) si decoram cu zmeura

Voila! Rapid si tare bun! Good apetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (11)

Rocsi 1

07.08.2014, 10:20

Mmm ce bune!

Panacris 1

12.08.2014, 15:53

miki_a 1

26.10.2015, 12:13

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si fructe de padure