BRIOSE NEGRESE

de Sabina in Prajituri, 28 Apr 2009 | 13997 vizualizari

COMENTARII (14)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 14:20

arata foarte bine...cred ca azi am sa incerc si eu reta ta

Oana 1

25.11.2009, 20:43

Ce bine arata! eu tot nu am gasit tava de briose...emoticon care plange supalat...

nyana 1

25.11.2009, 21:07

de ce nu incercati ikea au o mie si una de tavi si forme pt prajituri
pt briose au si mai mari si mai mici

ANCA 1

26.11.2009, 23:13

ce bine arata! Sabina, cum iese glazura din cioco topita, se intareste la frigider?..ma gandesc ca ar merge si la eclere...

Michelle 1

06.12.2009, 21:33

woow suber..super

ionix 1

06.12.2009, 22:24

vaaaaaaaaai... cred ca-s super bune

Sabina 1

15.12.2009, 16:05

Anca, merge glazura de cioco topita si la eclere cu o conditie insa : sa o faci cat mai consistenta (sa nu curga)!

andreiutz26_cs 1

05.02.2011, 21:54

buna!! mmmm..... ce bine arata cred ca si eu o sa ma apuc sa prepar aceasta reteta minunata si o sa le mananc pana cand o sa le termin pe toate si oricum la aceasta reteta ar pride bine si o bere sau un suc .ok de ma duc sa o prepar si sa o mananc iamiii

elena1988 1

04.03.2011, 17:08

adry88 1

11.05.2011, 21:09

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 19:02

Rahela Velicu 1

18.10.2021, 15:50

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake triplu ciocolatos