BRIOSE NEGRESE

de Sabina in Prajituri, 28 Apr 2009 | 13996 vizualizari

 

Briose delicioase pentru o cafeaua de dimineata.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 grame de zahar
  • 3 linguri de miere
  • 150 grame faina
  • 150 grame unt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilinat
  • cativa fulgi de ciocolata
  • pentru ornat: 100 grame cioco amaruie si bilute
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BRIOSE NEGRESE:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare.

Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.Pregatim formele pentru briose (tapetam cu unt) si turnam compozitia. Putem sa punem im mijloc si cate o bucatica de ciocolata.Coacem aproximativ 30 de minute la foc moderat. Scoatem din cuptor tava si lasam brisosele sa se raceasca.Topim ciocolata amaruie si glazuram cu aceasta briosele noastre. Ornam cu bilute de ciocolata negre si albe sau pudram cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "BRIOSE NEGRESE" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu miez de cocos