Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi

de Satisfyyourcravings in Somon, 3 Noi 2016 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 grame broccoli
  • 125 grame somon afumat la cald
  • 200 grame crema de branza
  • 1 catel de usturoi, mic
  • 75 grame branza Gouda (poate fi inlocuita cu cascaval)
  • 3 linguri ierburi tocata (marar, patrunjel, chives)
  • 300 grame orez gatit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se fierbe broccoliul, desfacut in buchetele, 5 minute, in apa sarata. Se scurge si se amesteca cu somonul rupt in bucati, apoi se aseaza intr-o tava pentru cuptor. 

Se amesteca crema de branza cu usturoiul pisat, ierburile tocate, piper si branza Gouda rasa si se adauga peste boccoli. Se intinde cu o spatula pe toata suprafata, se introduce tava la cuptor si se gateste 25 de minute. 

Se serveste cu orez gatit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

bun

anca_rm 1

04.11.2016, 09:28

trebuie sa incerc sa-i fac Oanei asa ceva , imi place tot ce ai pus tu aici

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:43

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu somon si legume mexicane