Bruschette cu rosii si ulei de masline nou

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2012 | 3558 vizualizari

 

Cele mai simple mancaruri sunt poate cele mai bune se zice,eu am facut ceva foarte simplu si foarte bun,mai ales ca am fost la cules de masline si inca mai merg cand am posibilitate,am folosit pentru aceste bruschette uleiul nou de o zi pot spune,are un gust nemaipomenit de bun,este ca un sirop verde cu gust de masline destul de puternic,minunat,si stiu ca e facut fara adaosuri si este cel mai natural,ceea ce este natural face si bine la sanatate.Sper sa va placa si voua.Nu scriu precis cantitatile pentru ca fiecare poate face cate vrea.

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  • 15 sau mai multe rosii mici
  • sare,oregano uscat si maruntit
  • ulei de masline nou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosii si ulei de masline nou:

Foarte simplu: Am taiat feliile de paine si le-am asezat intr-o tava de cuptor, le-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade pana s-au rumenit frumos, cam 10 minute.

Intre timp am spalat rosiile si le-am taiat in patru, am condimentat cu sare si oregano uscat si maruntit. Am scos feliile de paine din cuptor si am turnat ulei de masline nou, apoi am asezat si rosiile deasupra, apoi am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosii si ulei de masline nou" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mic dejun cu bacon,crema de branza si ou posat