Capelin prajit cu chiftele de cartofi

de Anett in Peste, 14 Apr 2013 | 8493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr capelin
  • faina pentru prajit
  • 0.5 kg cartofi
  • 10 dkg pesmet
  • 2 ou
  • o legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capelin prajit cu chiftele de cartofi:

Se curata si se spala bine pestisorii, apoi se condimenteaza si se lasa 10mn, dupa care se trece printr-un amestec de faina, sare si boia de ardei dulce. Se prajesc in ulei incins.

Se curata cartofii, dupa care se dau pe razatoare. Apoi se condimenteaza cu sare , piper, boia de ardei dulce, se adauga oule, pesmetul si patrunjelul. Se modeleaza in chiftelute mici si se prajesc in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capelin prajit cu chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

15.04.2013, 09:20

Mutulica 1

15.04.2013, 13:25

Inscrie-te la acest concurs exceptional detalii :http://www.bucataras.ro/permalink/108790/

mihaelar63 1

07.06.2013, 17:55

Vai de mine plec la treaba , ca imi trebuie si peste si chiftele de cartofi
Ma prinde Buni si pe aici si ma trage de urechi , cica as fi la dieta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sprot si baby hering prajit