Carnat umplut cu ciuperci si omleta

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2010 | 3506 vizualizari

 

dedicat Nadinei ca stiu ca-i plac ciupercile si umpluturile ca si mie, ideea mi-a venit de la cartofii ei umpluti cu ciuperci :)

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati
  • 3 ciuperci
  • 3 oua
  • 1 felie grosuta de branza grasa
  • marar verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 graunte usturoi
  • sare, piper negru

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat umplut cu ciuperci si omleta:

Se taie carnatii pe mjloc dar fara a ajunge la capete sau la baza, doar crapam, apoi cu o lingurita de inox scoatem o parte din miez si apoi ii prajim in tigaie.Se vor desface ca niste barcute.

Se bat ouale spuma cu sare si piper si se coace o omleta pufoasa cu unt.

Se taie jumate din omleta si se presara pe ea branza grasa si putin marar verde.Se ruleaza si se leaga frumos cu o fundita verde din frunze de ceapa verde.

Se curata ciupercile si se toaca marunt.secalesc putin.

Se curata, se spala si se toaca marunt cepa verde si usturoiul.

Se amesteca miezul de carnat cu ceapa si usturoiul si se calesc putin.Se amesteca cu ciupercile si cu cubulete de omleta si se umplu barcutele din carnati.

Se servesc carnatii umpluti alaturi de ruloul de omleta legat cu ceapa verde si se presara putina tocatura de frunze de cepa verde deasupra.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat umplut cu ciuperci si omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

Ina 1

28.05.2010, 18:17

ia mai citeste odata ce-ai scris pe cine sa pozez?

epurasha2bb 1

28.05.2010, 18:45

Ina am lesinat de ras nu alta, ma doare burta! nu vazusem ce se intelege domnule de la cateva litere gresite, hai ca am corectat!

Ina 1

28.05.2010, 19:47

acum suntem chit eu cu continutul matului, tu cu carnatul....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor