Cartofi aperitiv

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2010 | 5223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox. 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 oua fierte tari
  • cateva jumatati de gogosari murati
  • maioneza dintr-un ou
  • 100 ml smantana
  • 100 ml sana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aperitiv:

Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit si se curata. Ouale se fierb timp de 15 minute. Cartofii ii taiem rondele.
Ceapa se taie fasii, ouale la fel, gogosarii tot fasii.Dintr-un ou facem o maioneza cu 50 ml ulei, o lingurita mustar si putina zeama de lamaie.In maioneza punem 100 ml sana si 100 ml smantana. Punem sare si piper.
Amestecam toate ingredientele.Un aperitiv foarte rapid. Combinatia cartof- ou- ceapa- gogosar e minunata. Incercati si voi.
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

25.07.2010, 16:33

Teo 1

26.07.2010, 14:07

Am incercat-o de dimineata ; excelenta , Bianca !

Bunica 1

26.07.2010, 14:58

E o salata foarte buna , dar incearca sa pui maioneza peste cartofii fierbinti si apoi amesteci cu restul . E o bunatate !

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii cu mozzarella