Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 13 Noi 2010 | 24291 vizualizari

 

Un gust...desavarsit!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mari
  • 5 catei usturoi
  • 300 gr feta
  • 300 smantana
  • sare dupa gust
  • 150 gr parmezan ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor:

Se curata, spala si se taie cartofii pe latime in  felii subtiri aproximativ egale. Se fierb si apoi se scot cu grija sa nu se zdrobeasca.

Se unge o tava de yena( sau de care avem) cu unt. Se aseaza cartofii, se pune deasupra usturoiul zdrobit, branza feta, apoi smantana si la sfarsit parmezanul ras.

Se da tava la cuptor la 200 grade pentru o jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi