Cartofi inabusiti cu usturoi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 21731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cite 2-3 cartofi de persoana,
  • -cativa catei de usturoi,
  • -sare si piper (dupa gust)
  • -marar verde
  • -cimbru uscat
  • -ulei (citeva linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi inabusiti cu usturoi:

Cartofii se spala bine, apoi se taie in bucati mai mari decat la pt cartofii pai, intre timp, se incinge putin ulei de masline, se pun cartofii, adaugind si citeva linguri de apa, sare si piper dupa gust si cimbrul. Se acopera cu capacul si se inabusa, la foc potrivit. Intre timp se curata citiva catei de usturoi care se toaca foarte, foarte marunt. Cind cartofii sunt deja patrunsi, se adauga usturoiul si mai lasa inca 1 minut apoi se iau de pe foc si se presara mararul tocat marunt.
Se pot servi ca si garnitura linga fripturi, sau ca felul 2, pentru vegetarieni, impreuna cu salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi inabusiti cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi inabusiti