Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 23913 vizualizari

 

Yamyyyyyyyyyy bun!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 700 gr cartofi fierti in coaja
  • 250 gr branza feta
  • 500 gr ciupercute
  • 150 gr cascaval
  • 250 gr smantana
  • 2 oua batute
  • o ceapa
  • unt pentru uns tava
  • doua trei linguri ulei de masline
  • sare, piper dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval:

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit ,se taie cubulete.

Intr-o tigaie se pune putina apa, un sfert de canita, uleiul 2- 3 linguri si inabusim putin ceapa taiata marunt, adaugam ciupercutele cubulete, le sotam 5 minute, adaugam apoi smantana, sarea si piperul dupa gust si lasam sa fiarba putin ciupercile maxim 10 minute.

Luam un vas de jena sau o tava o ungem cu unt , adaugam cartofii, presaram branza feta, apoi adaugam sosul de ciuperci si smantana deasupra. Punem ouale batute , radem cascavalul si dam la cuptor o jumatate de ora.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ca varianta de servire, avem salata de sfecla si crema de hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu lapte de migdale