Cartofi la cuptor cu somon

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 5462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12-13 cartofi
  • 250 gr de somon afumat
  • branza feta
  • sare
  • piper
  • 100 gr smantana
  • 1 ou
  • patrunjel uscat
  • ceapa verde subtirica(ciboulette)
  • masline ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu somon:

Cartofii se curata, se spala si se scobesc cu aparatul special, apoi se introduce in fiecare la fundul cartofului cate o bucatica din ce am scobit (ca un capacel ca sa nu iasa compozitia,apoi luam cate o bucatica din somon si o tavalim prin ceapa ciboulette apoi introducem somonul in cartof. Umplem cu branza feta si o maslina.

Ii punem in picioare intr-un vas si presaram cu patrunjel uscat, sare si piper si putina apa ca sa fiarba, punem folie de aluminiu peste vas si dam la cuptor. Dupa ce s-au fiert cartofii punem peste ei o compozitie facuta din smantana, sare, ou, piper si deasupra mai punem putin ciboulette, dam iarasi la cuptor sa se rumeneasca. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu somon" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute picante de cartofi