Cartofi noi cu pesmet

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2021 | 3289 vizualizari

 

O garnitura extrem de gustoasa facuta la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 - 1,5 kg cartofi
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de pesmet
  • sare grunjoasa
  • oregano
  • marar verde
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu pesmet:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem rondele.
Punem cartofii intr-un bol, adaugam sare, piper, pesmetul, marar tocat si oregano si amestecam bine.
Punem cartofii intr-un vas de yenna si adaugam uleiul.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute. Dupa primele 20 de minute intoarcem cartofii in tava cu ajutorul unei spatule. Ii dam din nou la cuptor pana cand se gatesc suficient. Servim cu diverse fripturi sau simpli. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise