Snitele din dovlecei

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2013 | 3144 vizualizari

 

...o mancarica buna ,usoara si de sezon,avand ca protagonista dovlecelul :).Merita incercata :)

 

INGREDIENTE

  • - 2 dovlecei
  • - 100 g cascaval
  • - 3-4 linguri smantana
  • - 4-5 linguri faina
  • - marar
  • - un ou
  • - sare
  • - piper
  • - ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din dovlecei:

Dovleceii se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoare mica si se scurg de apa. Peste dovlecei punem un ou, faina, smantana, cascavalul ras si mararul taiat marunt. Se adauga sarea si piperul. Amestecam bine cu o lingura. Se pune uleiul la incins si cu o lingura se ia din compozizie si se pune in tigaie. Se rumenesc bine pe ambele parti  Se servesc calde sau reci .Eu le-am servit cu rosii...

Pofta buna!!! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

Rocsi 1

19.06.2013, 15:03

Mmm ce gustoase!

_Alina_ 1

19.06.2013, 15:22

MotanLaOale 1

19.06.2013, 23:06

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane