Cartofi noi la cuptor

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2011 | 4924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • ulei
  • unt
  • sare
  • vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Am ales cartofii noi care au fos mai mici.Recunosc ca mi-a parut rau ca am turbat incercand sa-i curat de coaja.Pana la urma m-am desteptat,stiti vorba aia"mintea de pe urma" si am apelat la o perie de bucatarie mai aspra.Peria o folosesc de obicei cand spal legumele.Dar merita sa cumparati cartofii mai mici pentru aceasta reteta sunt foarte gustosi.

Dupa ce cartofi au fost curatati si spalati foarte bine i-am sters de apa si i-am condimentat.

Am pus cartofii intr-o tava in care am pus ulei.

Deasupra cartofilor am pus bucatele de unt.Daca ii pregatiti de post nu trebuie sa puneti unt.

Se pun in cuptorul preincalzit la foc mediu o ora.

Dupa o ora se mai lasa 15-20 minute la foc tare sa se rumeneasca.

 

Merg foarte bine cu un gratar dar fiindca vinerea e zi de post i-am servit cu mujdei de usturoi si smantana.

Noi consumam in timpul postului lactate si oua.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de fasole cu cartofi