Castraveti murati

de iry-gabriela in Muraturi, 30 Iul 2012 | 4277 vizualizari

 

pentru consum pe vara

 

INGREDIENTE

  • castraveti,
  • cateva fire de marar uscat,
  • frunze de telina ,
  • usturoi,
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati:

Castravetii se spala. Se aseza pe fundul borcanului marar uscat, apoi se aseaza castravetii unul langa altul pana se umple borcanul.

Se curata usturoiul si i se da drumul in borcan printre castraveti. Se aseaza frunze de telina si mararul uscat, dupa care se pregateste apa cu sare. La un litru de apa folosim o lingura de sare si amestecam pana se dizolva sarea. Apa obtinuta o turnam peste castraveti cat sa ii cuprinda.

Se aseaza borcanele pentru 2 zile intr-un spatiu luminos si cu caldura.

Se pot servi imediat, dar tinuti la rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati de sezon