Ceafa de porc cu sos de mustar

de Bya Ralu in Porc, 8 Dec 2012 | 7202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de ceafa de porc
  • faina
  • sare,piper,boia dulce
  • unt

Pentru sos:

  • 1 lingurita mustar
  • 1 ceapa alba si cateva frunze de ceapa verde
  • 150 ml smantana
  • 50 ml vodca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu sos de mustar:

Bucatiile de ceafa de porc se pun in folie alimentara si se bat pe ambele parti cu tocatorul de snitele.Se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce.Intr-o tigaie se pune unt si se adauga cate o felie de carne(depinde cat de mari sunt si cate incap in tigaie).Se prajesc cca 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe o farfurie.

Pentru sos:

Se toaca ceapa marunt,se pune intr-o tigaie cu putin unt ,se caleste cateva minute si se stinge cu vodca(eu am avut vodca cu gust de mere...yammy),se adauga smantana,putina apa si mustarul.Asezonam cu sare si piper si adaugam bucatiile de carne,le lasam acoperite cu un capac cca 10 minute.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc umpluta