Chec aperitiv cu oua

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2011 | 120113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 oua fierte tari
  • 300g branza telemea
  • 300g parizer
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 1 ardei capia rosu
  • 50g masline fara samburi
  • 1 legatura marar
  • piper sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu oua:

Ouale se bat ca pentru omleta dupa care se adauga smantana, faina, branza si piperul mixand bine bine.

Se adauga si parizerul tocat marunt, maslinele taiate, o parte din ardeiul tocat si mararul tocat marunt si se amesteca cu bine cu lingura.

Sare nu a fost nevoie sa pun a fost branza sarata.

Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din compozitie, se pun ouale fierte taiate jumatati si ardeiul rosu ramas si se toarna deasupra restul compozitiei.

Se introduce in cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se scoate din tava si se taie numai complet RECE. (daca nu patiti ca mine, se destrama)

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu leurda si cascaval