Chec aperitiv multicolor

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 79004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g bacon afumat
  • 2 carnati extra
  • 9 oua
  • 200 g cascaval
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g smantana
  • 100 g unt
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 9 linguri faina
  • 1 plic de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv multicolor:

Carnatii se taie cubulete mici si se rumenesc impreuna cu baconul putin in 50 g de unt.

Ceapa se taie marunt si se caleste in untul in care s-au rumenit baconul si carnatii.

Ciuperculete se toaca marunt si se calesc in 50 g de unt.

Cascavalul se rade. Se taie cubulete ardeii.

Se bat ouale spuma, apoi se adauga smantana treptat si uleiul pana se omogenizeaza. Se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza in ploaie in compozitia de oua.

Se adauga in compozitie toate ingredientele de mai sus (cascavalul se adauga ultimul) si se potriveste de sare si piper.

Se toarna compozitia in formele de chec (eu am avut 2 forme de chec) care au fost unse cu unt si tapetate cu faina si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 40-45 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv multicolor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ