Chec pufos cu rahat

de patrick_2010 in Prajituri, 12 Mai 2013 | 24617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 200 gr. faina
  • 100 ml ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • rahat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu rahat:

Albusurile se bat spuma tare cu cele 250 grame zahar, dupa ce zaharul s-a topit ,treptat se adauga galbenusurile , apoi  100 ml ulei, praful de copt, apoi se presara cele 200 gr faina si se amesteca usor pentru a nu se forma gogoloase, apoi se adauga bucatetele de rahat .

Jumate din compozitie se pune intr-o tava unsa cu margarina, cealalta jumatate se amesteca cu linguri de cacao si se toarna deasupra.

Se pune in cuptorul preincalzit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

12.05.2013, 18:13

Rocsi 1

12.05.2013, 22:14

Bun checul

patrick_2010 1

13.05.2013, 18:34

testul scobitoarei!cand nu se lipeste de scobitoare este gata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu nuca si caramel