Chiftelute din dovlecei

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2012 | 3885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 3oua
  • 6linguri faina
  • 5catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3linguri patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea mare.Presaram deasupra putina sare si lasam la scurs intr-o sita minim 30minute,dupa care stoarcem bine de zeama ramasa.

Separat,batem ouale cu sare si piper dupa gust.Adaugam dovleceii,usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat marunt si faina.Omogenizam bine compozitia care trebuie sa fie bine legata,dar nu foarte tare(daca mai trebuie mai punem putina faina).

Incingem uleiul si cu o lingura luam din compozitie si punem la prajit pe ambele parti,pana se rumenesc frumos.Scoatem chiftelele pe un servetel care sa absoarba grasimea.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

13.07.2012, 14:56

bune,bune!

alba_zori 1

13.07.2012, 16:44

foarte bune

Sim0na 1

13.07.2012, 21:29

Tare mult imi plac!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecel