Ciorba Aita-post

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 7 Mar 2010 | 7083 vizualizari

 

grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 4-5 morcovi
  • 1 radacina de parunjel
  • o bucatica de telina radacina
  • 1 ceapa mai mica
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 cana de orez
  • pasta de tomate 5-6 linguri(depinde cum va place se poate si mai mult)
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • frunze de patrunjel si telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba Aita-post:

Se pune intr-o oala sa fiarba apa cu zarzavaturile taiate in 4 cu sare ,cand aproape sant fierte se pune orezul.Dupa ce toate s-au fiert bine se pune pasta de tomate(5-6 linguri) si usturoiul pisat se lasa sa mai dea 2 -3 clocote dupa care se ia de pe foc si se pun frunzele de patrunjel si telina taiate

Ceapa la final se scoate afara

Este foarte gustoasa

In varianta cand nu o fac de post pun prima data carnea  de pui(cosul,aripi,coada....)si apoi pun zarzavaturile.

Foarte gustoasa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Aita-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:53

Superrr mai mare dragul sa o mananci,chiar daca este de post.Felicitari,ai toate furculitele de la mine.

nadina73 1

09.03.2010, 11:29

multumesc din suflet

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:25

bunica mea facea ,, zama aita '' de fasole verde , todeauna la sfarsitul lui iunie in postul sfintilor Petru si Pavel .

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana