Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 13 Oct 2011 | 10587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Aripioare
  • 1 caserola pipote cu inimi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • pastarnac
  • telina
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
  • bors
  • 2 linguri orez
  • saracilat ( zarzavat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui:

Spalam si curatam carnea, dupa care o punem la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba. Spumam de cate ori este nevoie. Cand nu se mai formeaza spuma, punem legumele date pe razatoare sau taiate dupa preferinte si orezul spalat in cateva ape, dupa care lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat punem saracilatul si borsul si mai lasam10 - 15 min pe foc. La sfarsit adaugam sare dupa gust, dupa ce am oprit focul, batem oul ca pentru omleta si-l turnam in fir subtire peste ciorba, iar cu ajutorul unei furculite il facem franjuri, asezonam cu leustean si patrunjel.

Servim cu ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pipote cu orez