Ciorba de ciuperci pleurotus

de Leontina_Costel1970 in Ciorbe, 24 Oct 2018 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 3 galbenusuri
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • otet dupa gust
  • 2 linguri smantana dulce
  • sare dupa gust
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci pleurotus:

Legumele se curata si se feliaza, se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, se scot si se pun in blender, amestecul obtinut il transferam in oala unde avem zeama de legume.

Separat se fierb ciupercile; cand sunt fierte, se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza. Se adauga in oala unde avem legumele pasate, adaugam si putina zeama in care au fiert ciupercile, pentru gust, nu foarte mult pentru ca zeama se innegreste. Lasam sa clocoteasca si apoi stingem focul. Lasam sa se mai racoreasca putin si adaugam smantana, apoi galbenusurile batute bine si amestecate cu usturoiul zdrobit, otet si sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

26.10.2018, 12:46

buna buna

Merisor 1

26.10.2018, 13:13

Servesc eu și porția mofturoasei de Cleme ))

Adi 1

26.10.2018, 19:30

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciuperci