Ciorba de crap cu tarhon

de RuxyRux in Ciorbe, 20 Sep 2011 | 7446 vizualizari

 

Ce-ati zice de o ciorbita excelenta de crap? Promit ca-i incredibil de gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap dintr-un crap de aproape 8 kg( fiecare pune cat doreste)
  • o ceapa mare
  • 2 ardei grasi ( unul rosu si unul verde)
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1/4 cana de orez
  • 3 linguri de ulei
  • 5 cartofi potriviti
  • 3-4 linguri pasta de rosii( preferabil facuta in casa)
  • 3-4 linguri de ketchup de casa( eu am facut dupa reteta Laurei Laurentiu)
  • 4 linguri de otet
  • aproximativ doua linguri de sare( sau dupa gust)
  • o lingura de tarhon( in otet)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de crap cu tarhon:

Mod de preparare ciorba de crap cu tarhon:

Taiem ardeii fasiute, tocam ceapa, un morcov il dam pe razatoare si unul il taiem felii, dam pe razatoare telina, morcovul ramas si patrunjelul, curatam cartofii si ii taiem dupa dorinta si apoi inabusim legumele in ulei si trei linguri de apa. Dupa 5-6 minute punem apa pana la trei sferturi din oala si lasam sa fiarba zarzavatul.

Adaugam si orezul si avem grija sa fie fiert cand vom pune bucatile de crap. Lasam pestele sa fiarba maxim 15 minute si punem restul ingredientelor, pasta de rosii, ketchupul, tarhonul, apoi potrivim gustul de sare si otet.

E atat de gustoasa aceasta ciorba de crap cu tarhon...eu am servit-o cu paine de casa si pasta de ardei iute ....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de crap cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste