Ciorba de fasole boabe cu tarhon

de MotanLaOale in Ciorbe, 2 Feb 2013 | 9617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole boabe
  • 400g coaste afumate
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pasrarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 2 legaturi marar
  • 1 lingura tarnon in otet
  • ulei
  • 1 lingura pasta tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu tarhon:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.

Se curata ceapa.ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Coastele se spala.

Eu am pus la fiert fasolea cu coastele si putina sare in oala sub presiune, cam o ora.

Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.

Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.

Coastele le-am scos pe o farfurie, am scos oasele si le-am pus in oala.

Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus pasta de tomate si tarhonul si am lasat sa fiarba 10-15 minute.

Eu nu am avut tarhon in otet si am pus o lingura de tarhon si o lingura de otet.

Daca va place acra se mai pune otet.

Am potrivit de sare si am adaugat si mararul tocat marunt.

Dupa cateva clocote este gata.

Eu am servit-o in paine cu ceapa rosie.

Daca vreti sa faceti la fe,l trebuie sa aveti o paine cu coaja uscata bine ca altfel se inmoaie ca la mine.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

MotanLaOale 1

12.12.2013, 10:50

babi5 1

28.11.2014, 08:57

Un mare , mare like yamii

MotanLaOale 1

28.11.2014, 10:54

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu paste fainoase